17 de febrer de 2020 17/2/20

Pactem Nord avalua el curs d' 'Atenció al client i vendes'

Pactem Nord avalua el curs d' 'Atenció al client i vendes' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Pactem Nord avalua el curs d' 'Atenció al client i vendes' - (foto 2)

  Els alumnes participants en el curs d'Atenció al Client i Vendes desenvolupat a Alboraia per Pactem Nord en el marc del punt formatiu Incorpora de l'Obra Social "La Caixa", van tenir l'oportunitat de valorar l'experiència formativa amb especial atenció a les pràctiques en les empreses col·laboradores. Es va procedir també al lliurament dels diplomes corresponents per part de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría.

  Es va senyalar que és clau la vinculació de les empreses al programa, com a element que facilita la inserció laboral de l'alumnat. En general, la valoració realitzada va ser molt positiva, i s'ha confirmat que les empreses incrementaran la contractació d'alumnes de cara al període nadalenc. Per part de les empreses la valoració ha sigut molt positiva, perquè aquest curs ha abordat continguts interessants associats al perfil professional del tècnic/a de vendes i atenció al públic, de gran aplicació.

  El curs ha proporcionat a l'alumnat l'obtenció d'alguns carnets professionals, requerits en determinats llocs, per a complementar la seua formació. Per exemple, el carnet de carretiller/a per a la gestió de magatzems o el de manipulador/a d'aliments necessari en àrees comercials amb establiments hostalers. Les accions formatives que desenvolupa Pactem Nord incorporen a més altres elements de millora personal que faciliten la superació de determinats obstacles que afecten les possibilitats d'ocupació de les persones participants.

  Pujar