12 d’agost de 2020 12/8/20

Mesures i dispositiu especial per a la suspensió de la celebració de la nit de Sant Joan en les platges d'Alboraia

Mesures i dispositiu especial per a la suspensió de la celebració de la nit de Sant Joan en les platges d'Alboraia - (foto 1)
  • L'Ajuntament d'Alboraia ha establit mesures addicionals per a evitar aglomeracions i la celebració d'aquesta festa el dia 23 de juny

Des de l'Ajuntament d'Alboraia i la Policia Local s'han estudiat i establit mesures per a evitar qualsevol intent de saltar-se la prohibició de la realització de la festivitat per a la nit del 23 de juny.

A les 20:00h. del dia 23 es procedirà a desallotjar la platja i no es permetrà l'entrada en l'arena fins a les 08:00h. de l'endemà, amb la finalitat de previndre la realització de les fogueres. Els "xiringuitos" tancaran a les 21:00h., i també es tancaran tots els accessos a les platges amb tanques.

L'accés a l'Ermita de Peixets també estarà tancat, així com l'accés al passeig de Patacona des de València, i els accessos a la platja canina tant pel nord com el sud.

Per a això s'ha establit un dispositiu especial en el qual la Policia Local d'Alboraia vigilarà els accessos i prohibirà l'entrada en totes les platges, evitant així qualsevol infracció i vetlant perquè es complisquen les mesures de seguretat establides durant la nit de Sant Joan.

Aquestes mesures se sumen a les ja adoptades a les platges, locals, espais públics, arran de la crisi sanitària produïda per la COVID-19.

La vigilància es veurà reforçada gràcies a aquest dispositiu, que establirà un rigorós control en les zones de platja, amb la finalitat d'evitar que la gent es reunisca en l'arena amb els riscos sanitaris que això comportaria.

Pujar