22 de gener de 2021 22/1/21

Mediterranean Surf School i Alboraia presents a la fira de surf més important dels EUA

Mediterranean Surf School i Alboraia presents a la fira de surf més important dels EUA - (foto 1)
  • L'escola de surf “Mediterranean Surf School”, situada a la platja de la Patacona, ha estat present en SURF EXPO, Orlando (Florida)

  • Surf Expo és una fira global centrada en els esports aquàtics i la platja

Mediterranean Surf School, escola de surf situada a la Platja de la Patacona (Alboraia) ha fet el salt al toll durant aquest mes i ha estat present en la Surf Expo realitzada entre els dies 9 i 12 de gener a Orlando, Florida.

Surf Expo és una fira global centrada en els esports aquàtics i la platja que es realitza tots els anys en l'Orange County Convention Center, Orlando. Aquest esdeveniment és el mercat clau per a tots els productors i compradors de la indústria del Surf, windsurf, SUP, skate, caiac i canoes.

Aquesta fira, realitzada per primera vegada en 1976 ha aconseguit enguany atraure a 28000 persones i ajuntar en un sol espai compradors de botigues especialitzades, resorts, agències de creuers i viatges de tot els EUA i més de 70 països. Al voltant de 2.400 marques han exposat els seus productes els quals han estat amenitzats i complementats amb esdeveniments especials, donem, fashion-xous i seminaris.

Naia Espinosa instructora de surf i estudiant de màrqueting a València ha acudit a aquest espectacular esdeveniment en representació de Mediterranean Surf School amb l'objectiu de promocionar el surf i el lliscament a la platja de la Patacona, i el poble d'Alboraia.

“És una fira magnífica, a més he pogut gaudir de multitud d'activitats acudint a xarrades amb genis de la creació de taules (shapers) com Gerry Lopez o Hayden Cox, tallers amb surfistes professionals o debats sobre el surf inclusiu, la tecnologia i la sostenibilitat”.

Al costat del surf i els esports de lliscament, la platja també ha estat present en aquest macro esdeveniment representada de diverses maneres. És per tot això pel que Mediterranan Surf ha volgut assistir a SURFEXPO i mostrar Alboraia i les seues platges com una opció viable i adequada per al turisme estranger de platja i esports aquàtics.

Pujar