25 de novembre de 2020 25/11/20

Mediterranean Surf convida al veïnat d'Alboraia a una iniciació pràctica i segura en el surf

Mediterranean Surf convida al veïnat d'Alboraia a una iniciació pràctica i segura en el surf - (foto 1)
  • Més de 1200 usuaris i usuàries diferents van gaudir d'esports de lliscament aquàtic dirigit a la platja de la Patacona

  • El 30% dels usuaris de cursos i lloguers van ser veïns d'Alboraia

  • Amb l'objectiu de fomentar l'ús i cura de les platges durant tot l'any, Mediterranean Surf convida als veïns i veïnes d'Alboraia a gaudir d'unes sessions gratuïtes d'iniciació al surf

Després d'un intens i “especial” estiu a les platges d'Alboraia, durant el mes d'octubre, i malgrat les bones temperatures, les platges deixen de ser visitades de manera assídua. La veritat és que la Comunitat Valenciana gaudeix d'una mitjana de 285 dies a l'any sense precipitacions i és important destacar que, segons les dades recollides per Mediterranean Surf, durant aquest estiu més de 1200 persones usuàries, han gaudit d'esports de lliscament aquàtic dirigit a la platja de la Patacona. D'ells, el 30% han sigut veïns d'Alboraia.

Amb l'objectiu de fomentar l'ús i cura de les platges durant tot l'any i coincidint amb el pròxim desmuntatge dels quiosquets, passarel·les i balises, Mediterranean Surf School vol convidar als veïns d'Alboraia, el dilluns 12 d'octubre a partir de les 9:00 h, a gaudir d'unes sessions gratuïtes d'iniciació al surf que servisquen no sols per a ensenyar uns coneixements bàsics sobre aquest esport, sinó també mostrar la vida de la qual disposa la platja en els mesos menys càlids. Per a poder gaudir d'aquestes sessions-experiències entorn del surf, les persones que ho desitgen hauran de reservar prèviament la sessió mitjançant correu electrònic i es posaran a la disposició dels veïns i veïnes un nombre de places limitades per a evitar aglomeracions.

Les persones que desitgen participar en aquestes sessions, poden contactar via email amb Mediterranean Surf en info@mediterraneansurfschool.com mostrant-los el seu interés a formar part en les jornades veïnals entorn del surf i la mar i fer la reserva.

Pujar