elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'escriptor JF March dóna els seus llibres a la Biblioteca Pública Municipal d'Alboraia

El escritor JF March dona els seus llibres a la Biblioteca Pública Municipal d'Alboraia
El escritor JF March dona els seus llibres a la Biblioteca Pública Municipal d'Alboraia
  • Part de l'equip de govern li ha rebut a l'ajuntament aquest matí

L'escriptor José Francisco March Tamarit, també conegut per publicar sota l'abreviatura JF March o Mark JF, ha donat alguns dels seus llibres publicats fins hui a l'Ajuntament d'Alboraia.

Aquesta donació s'incorporarà a la col·lecció de la Biblioteca Pública Municipal d'Alboraia. Aquest matí l'escriptor ha sigut rebut a l'ajuntament pel regidor de Cultura, Manuel Andreu Ajado, la regidora de Joventut Zeudy Estal Daries, i el regidor d'Educació, Ismael Rubio Pascual.

Els representants de l'equip de govern han agraït la seua donació a la Biblioteca Pública Municipal que servirà per a ampliar encara més el catàleg d'obres existents.

L'escriptor, que porta publicant de manera professional des dels noranta, abasta gran multitud de gèneres i temes en les seues obres. A més, és veí d'Alboraia des de fa més de 30 anys.

JF March ha guanyat diversos premis com el FUNDES als EUA (2021), el Gutenberg de novel·la a Bilbao (1999), Alberto Moràvia de València o el premi de l'Associació Internacional d'Escriptors Hispans (AIEH), entre altres.

Pujar