elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde visita les instal·lacions del CEIP Ausiàs March

L'alcalde visita les instal·lacions del CEIP Ausiàs March

  El col·legi públic CEIP Ausiàs March d'Alboraia ha obert recentment les seues portes per a iniciar el nou curs escolar. Per aquest motiu, l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha visitat en companyia de la regidora d'Educació, Ana Bru, i el regidor de Joventut i Cultura, Ismael Rubio, les instal·lacions del centre educatiu.

  Durant la visita, l'equip de govern d'Alboraia ha pogut comprovar els treballs que s'han estat realitzant durant les vacances estivals en els diversos centres públics del municipi, després de donar una ullada a les reformes efectuades en el CEIP Cervantes un dia abans. Entre les millores realitzades, destaca la labor de pintura i reparacions vàries de les aules, a més de l'aportació de la Conselleria en condícies i impermeabilització de la coberta.

  L'alcalde d'Alboraia i els dos regidors van recórrer algunes de les classes i van mantenir una reunió amb la direcció i les tutores. En aquesta trobada, se'ls va transmetre que la Generalitat convida enguany a una vintena de centres escolars de tota la Comunitat valenciana per a visitar el Palau de la Generalitat en el marc de la celebració del 9 d'Octubre. La regidoria d'Educació, encapçalada per Ana Bru, ha seleccionat al CEIP Ausiàs March per a l'esdeveniment i el President ha convidat a l'alumnat de 5º i 6º del centre per a realitzar també aquesta visita guiada i teatralitzada amb la finalitat d'acostar la institució als més joves.
  El claustre de professors ha acceptat la invitació i acudiran al Palau el pròxim 2 d'octubre, en un autobús facilitat per presidència perquè alumnes i tutores puguen gaudir de l'oportunitat.

   

  Pujar