elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alboraier Pau Cutanda Suñén, guanyador del XXIII Concurs Internacional de Violoncel de Llanes 2022

L'alboraier Pau Cutanda Suñén, guanyador del XXIII Concurs Internacional de Violoncel de Llanes 2022
  • La jove promesa de la música va iniciar la seua carrera en l'acadèmia local Voluta i és alumne del Conservatori Professional de Música de València

MÉS FOTOS
L'alboraier Pau Cutanda Suñén, guanyador del XXIII Concurs Internacional de Violoncel de Llanes 2022 - (foto 2)

L'alboraier Pau Cutanda Suñén és el guanyador de prestigiós XXIII Concurs Internacional de Violoncel de Llanes 2022, una competició celebrada a Astúries entre el 19 i el 21 d'agost. El jove de 15 anys ha aconseguit la victòria en la modalitat B (fins a 17 anys), en una competició tan renyida que el jurat no ha pogut decidir-se entre Pau Cutanda i la merideña Celia Rúiz (del Conservatori Professional de Música d'Almendralejo) i ha atorgat el primer lloc en un empat.

Per a aquest resultat, el jove alboraier ha hagut de destacar entre els 15 seleccionats d'entre totes les persones proposades. En la modalitat A, l'anglés Willard Carter ha sigut el guanyador absolut, la qual cosa evidencia la rellevància internacional de la competició.

La carrera musical de Pau Cutanda Suñén es va iniciar en l'acadèmia Voluta d'Alboraia i actualment prossegueix en el Conservatori Professional de Música de València. És també estudiant d'ESO en l'IES La Patacona. Aquest jove, al costat de la seua família que comparteix la mateixa passió, va ser una de les persones professionals de la música a les quals l'Ajuntament d'Alboraia va agrair en l'última gala del 9 d'Octubre la seua labor realitzada durant els mesos de confinament de la pandèmia COVID-19 per a amenitzar l'estada a casa a través de concerts diaris al balcó de la seua casa.

Pujar