elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament presenta un taller per a recolzar als joves aturats de la localitat

L'Ajuntament presenta un taller per a recolzar als joves aturats de la localitat
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament presenta un taller per a recolzar als joves aturats de la localitat - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alboraia, a través de la seua Regidoria de Joventut, engega durant els dies 23 i 30 de setembre el taller “Mejorando tu empleabilidad”. Una oportunitat de formació pràctic-participativa de recerca d'ocupació per a persones d'entre 16 i 35 anys amb la qual la corporació pretén donar suport a al col·lectiu de joves aturats de la localitat.

  Un total de 60 joves alborayenses podran gaudir d'aquest curs instructiu on trobaran les eines necessàries d'ajuda i assessoria en la recerca de la seua primera ocupació. El taller estarà enfocat, principalment, cap a la presentació d'aspectes relacionats amb la recerca d'ocupació online i l'exposició d'una visió realista dels professionals de Recursos Humans. També s'oferiran tècniques de millora de ocupabilitat proporcionant, així, a l'alumnat aspectes clau relacionats amb el Curriculum Vitae i amb l'entrevista de selecció.

  El curs es realitzaran en el Centre Canonge Julià els dies 23 i 30 de setembre, de 16 h a 19 h. Aquells que estiguen interessats en aquesta experiència formativa poden trobar més informació en http://bit.ly/2cZJiB8

  Pujar