24 de novembre de 2020 24/11/20

L'Ajuntament organitza una jornada informativa sobre la clàusula sòl

L'Ajuntament organitza una jornada informativa sobre la clàusula sòl - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament organitza una jornada informativa sobre la clàusula sòl - (foto 2)

  Els habitants d'Alboraia estan convocats el pròxim dia 2 de febrer a les 18.30 hores a una jornada informativa sobre la clàusula solc. La iniciativa es durà a terme per a explicar com reclamar la clàusula sol i despeses de la hipoteca, una actuació que pot realitzar-se des del passat dia 23.

  L'esdeveniment, la durada del qual s'estima en 60 minuts aproximadament, tindrà lloc en el Centre De Persones Majors, situat al Carrer Portalet, número 8, primer pis, a Alboraia. L'accés és totalment gratuït i romandrà obert fins que l'aforament quede complet.

  Els assistents podran informar-se sobre com reclamar els imports cobrats indegudament per l'aplicació de la clàusula sòl en els préstecs hipotecaris, així com les despeses generades de la formalització de l'escriptura davant notari, registre de la propietat, notaria, etc. Ho faran de la mà de Laura Ribera Francés, tècnic responsable de SMIC-Alboraia.

  A més, tots aquells que assistisquen a la jornada informativa rebran un obsequi. L'Ajuntament d'Alboraia i el Servei Municipal d'Informació al Consumidor (SMIC) organitzen la iniciativa en col·laboració amb la Unió de Consumidors de València.

  Pujar