31 de març de 2020 31/3/20

L'Ajuntament incorpora una tècnica de joventut gràcies a un pla d'ocupació del SERVEF

  L'Ajuntament d'Alboraia ha contractat a una nova tècnica de joventut per a posar en marxa una sèrie d'iniciatives que l'Equip de Govern ha programat en la present legislatura. La incorporació ha sigut possible gràcies al EMCUJU, el programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves qualificades desocupades per entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil que ha posat en marxa la Generalitat Valenciana i al que el Consistori d'Alboraia està adherit.

  A més, gràcies a aquests programes del SERVEF, també s'han reforçat la labor d'altres departaments a través d'aquest programa i del EMPUJU, el programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a l'exercici 2017.

  D'aquesta manera, la tècnica de joventut s'està encarregant de realitzar el Pla de Joventut del municipi, tal com consta en la justificació de la subvenció, així com d'obrir l'Oficina d'Informació Juvenil, un projecte que sorgeix de les necessitats establides per la tècnica i el regidor de Joventut, Ismael Rubio, d'acord amb el futur Pla de Joventut d'Alboraia.

  Ana Bru, primera tinent d'alcalde, aclareix que aquesta incorporació "sorgeix de l'oportunitat que ens ofereixen aquests programes i no de la proposta de Compromis. Precisament, les seues peticions són les òbvies i les que ja teníem previstes". A més, recorda: "La regidora de Compromís, Àngels Belloch, va tenir en la legislatura anterior les responsabilitats en Joventut i no va posar en marxa ni una sola dels seus suggeriments actuals, ni va voler formar el Consell Sectorial de Joventut, per al qual no necessitava cap subvenció. Ara pretén ser la causa que aquest govern vaja complint amb els seus objectius, tal vegada per a justificar la seua anterior inacció".

   

  Pujar