elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia presenta el festival "Sons de la Mar"

L'Ajuntament d'Alboraia presenta el festival "Sons de la Mar"
  • La primera edició omplirà de música Port Saplaya i la Patacona durant el mes de juny

L'Ajuntament d'Alboraia, mitjançant la regidoria de Cultura, presenta enguany la primera edició del festival de música "Sons de la Mar".

Música i cultura segura a l'aire lliure, amb un programa de concerts que sonaran durant tots els caps de setmana del mes de juny.

Els concerts tindran lloc en la plaça de la Senyoria i en la dàrsena de la Marina de Port Saplaya, i en la plaça General Basset en la Patacona.

"Amb aquest esdeveniment pretenem acostar la cultura als nostres nuclis de platja, i continuar apostant per una cultura segura en tota Alboraia", declara el regidor de Cultura Manuel Andreu Ajado.

En el cartell es pot trobar un microteatre flotant a càrrec d'Artea Espai per a tots els públics, concerts de jazz com el de Pau Viguer Trio Vocal, Aretha i els Franklin, la Banda de la Societat Musical d'Alboraia i Vents de Broadway.

L'entrada als concerts del festival serà gratuïta, encara que les places estaran limitades i es controlaran mitjançant un control d'accés. S'aplicaran les mesures vigents quant a esdeveniments d'aquest tipus, determinades per les normes sanitàries.

Pujar