elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia presenta el cartell guanyador per a les activitats de juliol

L'Ajuntament d'Alboraia presenta el cartell guanyador per a les activitats de juliol
  • El cartell triat ha sigut el de l'alboraier Raul Colomer Ramos "Kolo" i ha sigut premiat amb 1000€

L'Ajuntament d'Alboraia ha presentat hui el cartell guanyador del Concurs de Cartells per a les Activitats de Juliol de la localitat. Miguel Chavarría Díaz, alcalde d'Alboraia, i Manuel Andreu Ajado, han rebut als artistes premiats i els han donat l'enhorabona pel seu treball artístic.

El cartell guanyador ha sigut el creat per l'artista alboraier Raul Colomer Ramos "Kolo", i ha sigut premiat amb 1000€. L'accèssit ha sigut el cartell del valencià Catalin Nicolae Vasile, premiat amb 300€.

El cartell guanyador serà la imatge gràfica per a presentar les activitats de Juliol 2021. Cada artista podia presentar fins a dues propostes de cartell. Sobre la temàtica es valoraraba positivament referències a elements de la cultura d'Alboraia, així com la inclusió i igualtat.

La imatge triada per a representar les Activitats de juliol reflecteix el municipi d'Alboraia i elements de la nostra cultura.

Aquesta iniciativa té el propòsit de dinamitzar culturalment el municipi, potenciar les arts plàstiques i el disseny gràfic, a més de fer participatiu el procés de creació de la imatge per a anunciar les Activitats de juliol 2021.

Pujar