elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia incorpora a 14 estudiants per a les seues beques d'estiu

L'Ajuntament d'Alboraia incorpora a 14 estudiants per a les seues beques d'estiu
  • "Alboraia et beca" és el programa amb el qual el consistori beca a 14 joves durant juliol i agost

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, junt al regidor de cultura Manuel Andreu Ajado, i el regidor d'educació Ismael Rubio Pascual, han rebut hui als i les 14 joves becades.

Miguel Chavarría els ha donat la benvinguda al programa de beques, i els ha desitjat una experiència positiva que els permeta conéixer millor l'administració local. "Agraïm la vostra ajuda, i esperem poder ajudar-vos també a conéixer més sobre les vostres carreres en la pràctica".

S'han incorporat dues persones a la Biblioteca Pública Municipal, una al departament de Medi Ambient, tres estudiants d'infermeria en el servei de Salvament i Socorrisme, i huit estudiants als serveis d'Organització i Qualitat.

Les persones seleccionades són estudiants de titulacions relacionades amb els serveis corresponents, i tindran una jornada de 20 hores setmanals durant els mesos de juliol i agost, la retribució del qual serà de 500 € al mes. El programa "Alboraia et beca" és finançat pel mateix Ajuntament d'Alboraia, en substitució a les beques en les administracions locals anteriorment gestionades per la Diputació de València.

Pujar