elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia i els hostalers s'uneixen per a revitalitzar les platges

L'Ajuntament d'Alboraia i els hostalers s'uneixen per a revitalitzar les platges
  • 16 establiments s'han donat cita en la Patacona

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alboraia i els hostalers s'uneixen per a revitalitzar les platges - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alboraia i el sector hostaler s'han reunit aquest matí en la platja de la Patacona per a posar en comú el compromís per ambdues parts per a remarcar el bon estat dels serveis que ofereixen ambdues platges, tant Port Saplaya com la Patacona.

L'alcalde d'Alboraia durant la reunió s'ha mostrat positiu confirmant al sector hostaler que el consistori està compromés en el tema de seguretat i medi ambient d'ambdues platges, assegurant que es realitza un mostreig continu sobre la qualitat de les aigües i els últims resultats estan sent positius. A aquest tema el primer edil també ha afegit que l'ajuntament té les portes obertes a tot el sector per a rebre tota classe de propostes per a la millora dels serveis i la projecció turística del municipi.

A la intervenció del primer edil, se sumisca la dels hostalers afegint que aquesta reunió s'ha realitzat perquè, en paraules de José Miralles, portaveu de l'Associació d'Empresaris de la Platja de la Patacona, "existeix una voluntat per ambdues parts per a revitalitzar la imatge en positiu dels serveis que ofereixen les nostres platges. És clar que tot sempre es pot millorar, però també és cert que comptem amb unes platges accessibles, molt prop de la capital, amb bona oferta gastronòmica i a més amb zones destinades a l'oferta cultural i esportiva".

A aquesta reunió han assistit representants dels quiosquets Los Zorros del Mar, El Ocho, Patasur, Peixets 3/14 i El Chiringo, a més dels hostalers de la Casa de la Mar, Brassa de Mar, La Más Bonita, Torreta Patacona, La Girafe, Pizzería un posto al sole, Café Arena del Mar, Sorsi e Morsi, Casa Patacona, Banana Beach Store i la immobiliària Playa de la Patacona. Entre els assistents també es trobaven l'alcalde Miguel Chavarría, la regidora de Platges, Raquel Casares i el regidor de Promoció Econòmica, Sebastián Torres.

Serveis de Qualitat en Patacona i Port Saplaya

Ambdues platges han renovat la Q de Qualitat pels serveis que ofereixen com a salvament, socorrisme i Policia de platges en ambdues zones, els punts d'informació turística en les postes de tots dos passejos marítims on també es pot gaudir de bany i dutxes.

D'altra banda ambdues platges són accessibles perquè tenen serveis de bany adaptat, a més de passarel·les amples i un espai d'ombratge especial.

A més de l'oferta hostalera habitual en ambdues platges, enguany s'augmenta el nombre de quiosquets a nou, repartits entre Port Saplaya, Peixets i Patacona, així mateix el consistori està canviant a un model de quiosquets més sostenibles, per eixe motiu per a enguany ja hi ha quiosquets que aposten per les plaques solars i material compostable.

En aquests espais es pot gaudir d'hamaques per al descans, ombrel·les i patinets aquàtics, així com zones habilitades on es fan classes dirigides gratuïtes de ioga, pilates i esport base com volei, futvòlei o futbol platja). A més tots els quiosquets tenen una àmplia programació d'activitats culturals com a xarrades o monòlegs, entre altres.

Pujar