elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia celebra el 9 d'Octubre amb un homenatge a tot el municipi per la seua valentia i fortalesa durant la pandèmia de la COVID-19

L'Ajuntament d'Alboraia celebra el 9 d'Octubre amb un homenatge a tot el municipi per la seua valentia i fortalesa durant la pandèmia de la COVID-19
  • La 12ª edició del tradicional esdeveniment tindrà lloc el dissabte, 9 d'octubre, a les 11.00 hores a l'Auditori Municipal de la localitat

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alboraia celebra el 9 d'Octubre amb un homenatge a tot el municipi per la seua valentia i fortalesa durant la pandèmia de la COVID-19 - (foto 2)

 

L'Ajuntament d'Alboraia retrà homenatge a tots els col·lectius, veïnes i veïns del municipi pel gran esforç realitzat de manera solidària en afrontar la pandèmia del coronavirus en el seu tradicional acte del 9 d'octubre. D'aquesta manera, l'esdeveniment de premis torna a dur-se a terme amb la seua 12a edició després d'absentar-se en 2020 per a garantir la seguretat dels veïns i veïnes.

L'Auditori Municipal acollirà l'esdeveniment a les 11.00 hores del dissabte, 9 d'octubre. Allí es donaran cita una representació de cadascun dels sectors implicats, als quals el Consistori ja va agrair la seua actuació en l'última edició del periòdic municipal. Empreses grans i xicotetes, comerç i hostaleria local, associacions, clubs esportius, agricultors i agricultores, ONGs, veïns i veïnes i altres agents de la societat alboraiera es reuniran en l'acte homenatge a tota Alboraia.

L'esdeveniment de la 12a edició dels premis 9 d'octubre serà presentada per una parella de professionals de la comunicació, que amenitzaran la jornada amb humor, música en directe i altres sorpreses per a rendir un homenatge optimista. En aquesta línia funciona la imatge del cartell d'enguany, composta per pinzellades despreocupades i acolorides que conviden a albirar el futur en positiu al cap d'un any i mig d'incertesa.

Uns premis plens de valors

Des de la seua posada en marxa l'any 2009, els premis 9 d'octubre d'Alboraia han reconegut la labor que realitzen diversos veïns, veïnes, clubs, associacions i empreses del municipi i que donen testimoniatge dels valors que són senyal d'identitat d'Alboraia i de la Comunitat Valenciana.

Fins ara, s'han entregat un total de 87 guardons en categories tan variades com mèrit esportiu, convivència, arts escèniques, horta i tradició, dona i igualtat, educació musical, cultura, ciència, joves emprenedors, artesania valenciana, entre moltíssimes altres. Poden consultar-se les persones premiades en cada edició en la web oficial de l'Ajuntament d'Alboraia.

Pujar