26 de gener de 2020 26/1/20

El ple de l'Ajuntament d'Alboraia aprova per unanimitat la moció per a rebaixar el preu de l'Escola d'Estiu

El ple de l'Ajuntament d'Alboraia aprova per unanimitat la moció per a rebaixar el preu de l'Escola d'Estiu - (foto 1)

    Les activitats de l'Escola d'Estiu municipal són fonamentals per a la conciliació familiar durant els períodes vacacionals. Hi ha famílies que no poden rebre ajudes o exempcions per ajudes d'emergència perquè la seua situació econòmica no és tan precària però que tenen moltes dificultats per a poder pagar l'escola d'estiu.

    A més les activitats de l'Escola d'Estiu comencen en juliol, el que provoca problemes per a conciliar els últims dies de juny que transcorren des de la finalització del curs escolar a l'inici de les activitats de l'Escola d'Estiu.

    Existixen antecedents en l'Ajuntament en què s'ha considerat d'interés general o pel seu valor social, que les taxes o preus públics no cobrixen la despesa del servei. Per això, totes les forces polítiques del ple de l'Ajuntament d'Alboraia van aprovar la moció proposada des de Compromís per Alboraia. Els acords inclouen: que l'alcalde d'Alboraia o el regidor-a competent inicie un expedient per a què els tècnics municipals modifiquen l'ordenança reguladora del preu públic per la prestació del servei de l'Escola d'Estiu; que les modificacions que s'estudien incloguen modificacions en el període de prestació per a què incloga els últims dies de juny i la reducció del preu general per a tota la població, i introduir bonificacions/descomptes a les persones que poden tindre una dificultat especial per a pagar l'Escola d'Estiu: famílies amb més d'un@ fill@ matriculat-da; famílies monoparentals i altres famílies que es puguen trobar en una situació econòmica complicada però que per ingressos no poden acudir a les ajudes d'emergència.

    Pujar