29 de novembre de 2020 29/11/20

L'Ajuntament es bolca en el manteniment extraordinari dels col·legis públics

L'Ajuntament es bolca en el manteniment extraordinari dels col·legis públics - (foto 1)

    Una brigada extra de pintors i el reforç estiuenc que contracta Egusa, empresa de gestió urbanística d'Alboraia, està realitzant les reparacions i la pintura de les aules dels col·legis públics d'Alboraia a l'agost. Enguany, aquest manteniment extraordinari es veu reforçat en el CEIP Cervantes amb la reforma de les condícies de la planta baixa que ha realitzat la Consellería i que l'any passat ja es va dur a terme en el CEIP Ausias March.

    Després de pintar exteriors, en aquesta ocasió l'esforç es centra en pintar les aules dels col·legis més antics, a més de les reparacions i treballs previstos cada estiu per a la posada a punt dels tres centres d'Alboraia, com són reparacions d'obra de paleta, millores en els radiadors, millores en les condícies, etc. Aquests treballs es completaran al setembre amb la revisió de calderes i la posada a punt de la calefacció per a l'hivern.

    Cal destacar que enguany s'ha dotat en el CEIP Cervantes una aula de primària amb aire condicionat de manera extraordinària per a afavorir l'escolarització d'una alumna que sofreix la malaltia de "pell de papallona", una anomalia que necessita una temperatura constant en l'aula durant tot el curs.

    Després del condicionament de la seua aula en Infantil, enguany accedeix a Primària i l'Ajuntament d'Alboraia es fa càrrec de nou de la climatització especial de la seua nova classe en aquesta etapa.

    Pujar