elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 400 joves, xiquets i xiquetes han gaudit d'alternatives d'oci amb les activitats organitzades per l'Ajuntament d'Alboraia

Més de 400 joves, xiquets i xiquetes han gaudit d'alternatives d'oci amb les activitats organitzades per l'Ajuntament d'Alboraia
  • La Regidoria de Joventut ha organitzat multitud d'activitats extraescolars des del mes d'abril

Des del Espai Jove de l'Ajuntament d'Alboraia s'han dut a terme durant aquests mesos nombroses activitats extraescolars gratuïtes, per a oferir alternatives d'oci saludable per als i les joves del municipi.

Les activitats van ser de tota mena, des de multiesport (surf, stand up paddle, longboard, esports de platja, i més), skate, parkour... fins a robòtica, animació lectora o tallers de medi ambient, entre altres. Aquestes activitats van ser subvencionades per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, amb l'objectiu de compensar els efectes negatius del confinament i la pandèmia entre les persones més joves.

Més de 350 xiquets i joves, amb edats compreses dels 5 als 18 anys van participar en les activitats extraescolars organitzades per l'Ajuntament d'Alboraia, en col·laboració amb escoles esportives del municipi, la Biblioteca Pública Municipal i l'alqueria Planta i Cull.

A més, la subvenció de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, també va servir per a ampliar el ràtio de la "Escola Matinera" del municipi.

En total, més de 400 joves, xiquets i xiquetes han pogut gaudir d'alternatives d'oci amb les activitats gratuïtes i la escola matinera, ajudant a la conciliació de les famílies en períodes extraescolars i d'estiu.

Pujar