9 de març de 2021 9/3/21

Un jove d'Alboraia nominat pel seu curt en un festival internacional

Un jove d'Alboraia nominat pel seu curt en un festival internacional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Un jove d'Alboraia nominat pel seu curt en un festival internacional - (foto 2)
  Un jove d'Alboraia nominat pel seu curt en un festival internacional - (foto 3)
  Un jove d'Alboraia nominat pel seu curt en un festival internacional - (foto 4)

  El veí d'Alboraia Juan José García ha sigut nominat en el Festival Internacional de Fashion Films de Seattle amb 'Ginger', una peça publicitària de moda rodada en el municipi d'Alboraia i a L'Albufera que aspira a obtenir el premi a millor curt de moda la nit del 26 d'agost en la ciutat de Washington.

  El film, creat per a la firma del dissenyador valencià Gabriel Castelló, visibilitza la col·lecció a través de diferents emocions com l'ansietat, la frustració o la decepció, "sentiments que alguns joves es troben en el seu dia a dia i que transmeten la inestabilitat de la societat actual" ha explicat el director alboraiense.

  "Rodarem el curtmetratge únicament en dos dies entre Alboraia i l'Albufera més uns dos mesos de treball que vam invertir en la post-producció. Amb els mitjans que teníem vam fer el millor treball possible, per açò ens fa especial il·lusió estar seleccionats en festivals tan importants, per a nosaltres és un reconeixement al nostre esforç", assenyala Juan José.

  El curt publicitari també va ser seleccionat recentment en el Fashion Film Festival de República Dominicana i té previst presentar la seua candidatura en el Madrid Fashion Film Festival i al Movistar Barcelona Fashion Film Festival, certàmens espanyols que premien el treball d'aquests professionals especialitzats en narratives audiovisuals amb enfocament publicitari.

  'Ginger' s'estrenarà online en Youtube el pròxim mes de setembre.

  Pujar