5 d’agost de 2020 5/8/20

Jota Jota Foods agraeix la labor de l'Ajuntament d'Alboraia amb la donació de cistelles d'alimentació

Jota Jota Foods agraeix la labor de l'Ajuntament d'Alboraia amb la donació de cistelles d'alimentació - (foto 1)
  • Des de l'empresa d'Alboraia es va agrair així la labor de serveis tan essencials com la brigada municipal, Policia Local i Serveis Socials

L'empresa alboraiera Jota Jota Foods va voler agrair amb el donatiu de tres cistelles amb productes d'alimentació la labor realitzada per l'Ajuntament d'Alboraia i els seus serveis municipals. Les cistelles es van repartir entre Serveis Socials, la Policia Local i la Brigada de neteja municipal.

Jota Jota Foods és una empresa situada a Alboraia que està especialitzada en la cultura gastronòmica llatinoamericana i la distribució dels seus productes, també de manera online.

Des de l'Ajuntament d'Alboraia han volgut donar les gràcies pel gest de l'empresa amb els i les treballadores municipals que han estat brindant serveis públics essencials durant aquesta crisi sanitària.

Aquesta donació se suma a les moltes mostres d'agraïment i solidaritat de diferents empreses i persones a Alboraia amb les persones que han estat treballant al servei de tota la població en aquesta pandèmia.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar