24 de febrer de 2020 24/2/20

Firalboraia tanca la seua tercera edició amb gran èxit de participants i visites

Firalboraia tanca la seua tercera edició amb gran èxit de participants i visites - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Firalboraia tanca la seua tercera edició amb gran èxit de participants i visites - (foto 2)
  Firalboraia tanca la seua tercera edició amb gran èxit de participants i visites - (foto 3)

  Alboraia ha posat fi a Firalboraia 2017 amb un enorme èxit de participació i assistència de veïns i turistes. La gran festa del comerç i artesania, organitzada per l'Ajuntament d'Alboraia, ha congregat en la seua tercera edició, celebrada durant els dies 20, 21 i 22 d'octubre, a una gran quantitat de veïns, visitants i turistes que han pogut gaudir de l'àmplia varietat d'activitats oferides.

  D'aquesta manera, els més de 40 estands que van conformar el sector del comerç i artesania, els camions de menjars Food Trucks, els tallers i jocs infantils, balls regionals, exposicions de vehicles o la desfilada d'indumentària valenciana organitzat per la Goya més que fils, entre moltes altres iniciatives que van compondre enguany Firalboraia 2017, van ser els grans atractius que van reunir a veïns i turistes en un ambient festiu.

  En la segona jornada de l'esdeveniment, l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va atorgar el premi de la V Edició de la Ruta de la Tapa a Zoraida, el local d'Alboraia que va guanyar la popular iniciativa gastronòmica del municipi. A més, l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va repartir les borses de la campanya "Jo Compre a Alboraia, en Valenciá".

  L'esdeveniment va comptar amb la presència d'importants personalitats de l'àmbit polític. D'aquesta manera, l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la Corporació Municipal, van estar acompanyats per la diputada en les Corts Valencianes, Mercedes Caballero i el també diputat autonòmic en les Corts, Manolo Mata; així com altres representants de municipis de la comarca de l'Horta Nord com Albuixec i Almàssera, entre altres.

  Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, va agrair l'assistència de les autoritats i de "tots aquells veïns i visitants que s'han acostat a gaudir d'una mostra del millor d'Alboraia amb una relació directa entre el ciutadà i el comerç i l'artesania".

  L'últim dia de Firalboraia 2017, la Policia Local d'Alboraia va presentar el seu nou vehicle de vigilància QUAD, que s'utilitzarà per a les zones de platja i d'horta i que s'uneix als recursos dels quals disposa el cos de la localitat amb la finalitat de vetlar per la seguretat dels veïns.

  Firalboraia 2017 ha comptat amb la Denominació d'Origen Xufa de València com a entitat convidada i amb dues empreses locals com són Duato i Fartons Polo com a col·laboradors, així com la participació de la Unió de Consumidors de València.

  La Associació de Comerciants i Hostalers d'Alboraia (CAL) i l'Associació Mercat de Venda Directa d'Alboraia (Amevendia) han col·laborat durant aquesta nova edició de Firalboraia 2017. La iniciativa, a més, ha comptat amb ajudes de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el suport de Metrovalencia, el Servei Municipal d'Informació al Consumidor (SMIC) i el Mercat Municipal d'Alboraia.

  Comerços participants en Firalboraia 2017

  Acadèmia de ball 'Volem Ballar', Nou Estil Cortines, D10 Woman Shop, Kaki Colecciones, Las Locuras de Carola, La Goya més que fils, Óptica Alboraia, Parafarmacia-Ortopedia Foruti Alboraya, Ariklinic Estética Avanzada y Láser, Elva Estética y Bienestar, Maen Peluqueros, Mermeladabeauty, Reformas Raúl Almonacil Lara, Palmaret Sports, Frikipolis, Jumping Clay Horta Nord, Librería L'Eximan S.L., Comercial Citröen S.A., Alicia y sus manitas, Mª Ester Giménez Nieto, Bisutería Artesanal Lupe, Sin fin artesanía, La casita del buho, Pilar García Omedas, Tololas complementos, La orgonita de Manolita, Tati monadas, Artesanna, Creaciones Shei, Cositas pa mi luna, Pedacitos en mis manos, Crea-lo, El capricho de Raquel, Plis&love y Brigida Minaya Casañ.

  Pujar