15 d’octubre de 2019 15/10/19

El festival 'Welcome Summer' arriba a la platja de la Patacona

El festival 'Welcome Summer' arriba a la platja de la Patacona - (foto 1)
  • El festival d'esports de platja arriba aquesta cap de setmana a l'arena de la Patacona. Tenni platja, vóley platja i futevolei cobraran vida a la vora del Mediterrani

Aquest cap de setmana, del 25 al 27 de maig, la platja de la Patacona acollirà la primera edició de 'Welcome Summer', un esdeveniment esportiu que servirà per a inaugurar la temporada d'estiu amb la celebració de diversos tornejos de vóley platja, futevolei i tennis platja per a diferents nivells.

La festa de tindrà lloc en la platja de la Patacona d'Alboraia durant un cap de setmana replet d'activitats, música i diversió. La jornada del divendres començarà amb classes gratuïtes de les disciplines de platja mentre que el dissabte i diumenge es disputaran els tornejos de vóley platja (masculí, femení i mixt) tennis platja (amateur i federat) i futevolei platja (categoria plata i or).

El festival d'esports de platja també comptarà amb diverses activitats esportives, classes d'aerocombat, strong zumba, bodi training, freestyler, batucada i música amb DJ para tots els públics.

ocultar
El festival 'Welcome Summer' arriba a la platja de la Patacona
Pujar