elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Festival Internacional de Cinema de Geocaching arriba amb la V Alboraia GIFF Weekend

El Festival Internacional de Cinema de Geocaching arriba amb la V Alboraia GIFF Weekend
  • Alboraia va acollir per cinqué any consecutiu la seua seu del festival gràcies a l'associació AlboGIFF i la col·laboració de l'Ajuntament

El passat dissabte 9 de novembre, Alboraia va albergar per cinqué any consecutiu la seua seu del festival d'abast internacional GIFF (Geocaching International Film Festival). En aquesta ocasió, l'associació AlboGIFF es va presentar al certamen amb el curtmetratge "A normal GEOday", una oda a la gran imaginació que tenen els geocachers (jugadors de Geocaching), la història dels quals porta un toc pirata.

Van assistir quasi 250 persones plenes de ganes de divertir-se i gaudir de l'orxata, les activitats i els curts que es van projectar. La jornada també va comptar amb l'assistència de membres de l'equip de govern. El CGR Bunyol/Turís va preparar una sorpresa per al públic, tota una exhibició artística plena de talent. A més, la vetlada es va veure interrompuda per l'avantsala a una activitat nocturna de rol en viu.

Com a fermall final, l'equip geocacher CoMiKa (Madrid) es va alçar amb el premi "Barraca Blanca" gràcies al seu curtmetratge "Coma 2", el qual va comptar amb gran part de suport del públic.

Pujar