elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El LV Festival de la Cançó Scout reuneix en Alboraia a 1600 participants en una jornada de música i convivència

El LV Festival de la Cançó Scout reuneix en Alboraia a 1600 participants en una jornada de música i convivència
  • L'esdeveniment, organitzat pel grup Scout San Cristóbal d'Alboraia, ha recaptat 1421 euros per a la protectora Una Mano Para Una Pata

MÉS FOTOS
El LV Festival de la Cançó Scout reuneix en Alboraia a 1600 participants en una jornada de música i convivència - (foto 2)
El LV Festival de la Cançó Scout reuneix en Alboraia a 1600 participants en una jornada de música i convivència - (foto 3)
El LV Festival de la Cançó Scout reuneix en Alboraia a 1600 participants en una jornada de música i convivència - (foto 4)

1600 scouts de la Comunitat Valenciana s'han congregat a Alboraia en el LV Festival de la Cançó Scout que s'ha dut a terme en el Passeig d'Aragó del municipi el passat 16 de febrer sota l'organització del grup Scout San Cristóbal d'Alboraia. Aquesta formació del municipi, que es troba celebrant el seu 50 aniversari, s'ha fet càrrec, després d'haver guanyat la passada edició, d'esta trobada de xiquets, xiquetes i joves de 6 a 21 anys en què, a través de la música i la convivència, es fomenta l'aprenentatge de valors.

La competició, que s'ha celebrat entre 18 grups de la Comunitat Valenciana, s'ha saldat amb la victòria del Grup Scout Parpalló, seguit del de Natzaret i del de Sant Rafael, un primer lloc que portarà la pròxima edició a Gandia. Per part seua, el Grup Scout Frumenti ha obtingut el premi especial d'animació.

Zeudi Estal, regidora de Joventut de l'Ajuntament d'Alboraia, que ha format part del jurat, va dedicar unes paraules d'agraïment per l'assistència i l'esforç per a organitzar el festival. La regidora va destacar també el paper de la formació Scout, ja que, a través d'iniciatives com aquesta, "els nostres joves tenen un punt de trobada i de referència on desenvolupar-se com a persones i arribar a tindre un pensament crític". Això s'aconsegueix, segons Estal, mitjançant "valors tan importants com el respecte pels altres, pel medi ambient, saber compartir i estar disposats a ajudar".

En aquest sentit, el LV Festival de la Cançó Scout contenia un marcat caràcter solidari. L'esdeveniment ha aconseguit recaptar un total de 1421 euros que han anat destinats a l'associació protectora d'animals Una Mano Para Una Pata.

Pujar