26 de febrer de 2020 26/2/20

19 estudiants treballen aquest estiu a Alboraia amb La Dipu te Beca 2018

19 estudiants treballen aquest estiu a Alboraia amb La Dipu te Beca 2018 - (foto 1)

  Un total de 19 estudiants es beneficien del programa La Dipu te Beca 2018 per a treballar a l'estiu en l'Ajuntament d'Alboraia. Aquesta col·laboració de l'Ajuntament amb la Diputació de València, que enguany ha aconseguit becar a un estudiant més que l'any passat, permet a l'alumnat d'universitats i formació professional posar en pràctica els seus coneixements teòrics, complint 20 hores setmanals i sent recompensats amb 500 euros mensuals.

  D'aquesta manera, els diferents departaments municipals, entre els quals es troben Turisme, Educació, Joventut, Seguretat Ciutadana, Promoció Econòmica o Relacions Institucionals i Protocol, entre altres, rebran el suport dels beneficiaris de la Dipu te Beca 2018.

  Durant la reunió de benvinguda, Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, ha explicat que aquest tipus d'iniciatives pretén que els becats coneguen l'administració i aquesta experiència de dos mesos servisca perquè els ajude a la futura carrera professional. També ha expressat: "Espere que gaudiu, que aprengueu el màxim possible i que ens retroalimentem" i ha assenyalat que la seua porta sempre estarà oberta per a qualsevol dubte, proposta o qüestió que les noves incorporacions tinguen. En la mateixa línia ha parlat Ismael Rubio, regidor de Joventut.

   

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar