23 d’octubre de 2020 23/10/20

Espectacles pirotècnics i musicals amenitzen les Festes Majors 2017 al seu primer dia

Espectacles pirotècnics i musicals amenitzen les Festes Majors 2017 al seu primer dia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Espectacles pirotècnics i musicals amenitzen les Festes Majors 2017 al seu primer dia - (foto 2)
  Espectacles pirotècnics i musicals amenitzen les Festes Majors 2017 al seu primer dia - (foto 3)
  Espectacles pirotècnics i musicals amenitzen les Festes Majors 2017 al seu primer dia - (foto 4)
  Espectacles pirotècnics i musicals amenitzen les Festes Majors 2017 al seu primer dia - (foto 5)
  Espectacles pirotècnics i musicals amenitzen les Festes Majors 2017 al seu primer dia - (foto 6)

  Els veïns d'Alboraia continuen gaudint de les Festes Majors 2017. Si bé s'han estat realitzant algunes activitats en els dies previs a manera de preludi, el dissabte 1 de juliol la celebració oficial va donar el tret d'eixida amb una jornada en la qual el foc, la llum i la música van ser les grans protagonistes.

  A les 21.00 hores, l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, acompanyat per la corporació municipal, es va aproximar al Recinte Firal per a realitzar l'acte d'obertura al costat dels veïns que van acudir a sopar en un ambient alegre i distés. Seguidament, la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol i la Societat Musical d'Alboraia van oferir una alternativa d'oci en l'Auditori Municipal.

  Poc després, el foc va il·luminar el cel i els carrers del municipi gràcies a l'espectacle pirotècnic que va dur a terme Dimonis de l'Avern, un recorregut ple de festa, celebració i llums de colors en uns moviments que van sorprendre.

  Finalment, el Recinte Firal va acollir a les 00.00 hores un concert d'Hereus, amb el qual es va posar música als voltants de les casetes que proporcionen menjar i beguda per a que els veïns d'Alboraia passen una nit refrescant i divertida.

  Pujar