14 de juliol de 2020 14/7/20

Elegància en la Gala Fallera d'Alboraia

Elegància en la Gala Fallera d'Alboraia - (foto 1)
  • En la gala es van lliurar els premis als ninots indultats

MÉS FOTOS
Elegància en la Gala Fallera d'Alboraia - (foto 2)
Elegància en la Gala Fallera d'Alboraia - (foto 3)
Elegància en la Gala Fallera d'Alboraia - (foto 4)

Dissabte passat 23 de febrer Alboraia va acollir la gala Fallera 2019. Els salons Olympia es van convertir un any més en l'epicentre de les festes josefines amb la celebració de la gala fallera d'Alboraia d'enguany.

L'esdeveniment organitzat per la Junta Local Fallera, al costat de l'Ajuntament d'Alboraia, va mostrar als seus representants de les festes on l'elegància, la creativitat i la innovació van estar presents en cada detall.

El primer edil de la localitat, Miguel Chavarría, va destacar en el seu discurs el treball de tots per fer realitat unes falles inclusives i diverses. A més va felicitar a la falla de la Patacona pel seu desé aniversari i a la falla Rei en Jaume pel seu 40 aniversari en la consolidació de la comissió infantil.

Els moments més sorprenents van estar marcats per l'esport, amb l'obertura de la gala per part d'una gimnasta, que va deixar sorpresa a tota la sala per la seua destresa amb la cinta, i també van destacar els agents secrets que van custodiar els sobres dels ninots indultats guanyadors d'aquesta edició fallera que enguany van ser; la falla Patacona Camí de Vora pel seu ninot infantil i la falla Palmaret pel seu ninot major. Els premis van ser lliurats per l'alcalde d'Alboraia i president de la Junta Local Fallera, Miguel Chavarría i el vicepresident de la Junta Local, Gonzalo Albert.

Un altre dels instants més emotius van ser el lliurament del bunyol d'or a la veïna de la localitat, Conxa Marques i Barrera i el reconeixement pel seu treball dins de la Junta Local Fallera a Olaya Vicente Iglesias i a Francisco Javier Félix Cortes.

Pujar