17 d’octubre de 2019 17/10/19

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer se celebrarà el 30 de juny

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer se celebrarà el 30 de juny - (foto 1)

La setena edició de la 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer ja té data. La prova, que s'ha convertit en un referent en el calendari de les carreres d'estiu de la Comunitat Valenciana, se celebrarà el pròxim 30 de juny, a les 20:00 hores, coincidint amb l'inici de les festes patronals d'Alboraia.

Aquesta prova, les inscripcions de la qual s'obriran en les pròximes setmanes, destina part de la recaptació obtinguda a la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer d'Alboraia per a la seua labor en la investigació i la lluita d'aquesta malaltia. En les seues sis edicions anteriors, s'ha recaptat un total de 52.700 euros.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer ha anat creixent, edició rere edició, des del seu debut en 2012. Si en la primera edició van ser 1.000 els corredors que es van sumar a aquesta carrera solidària, en les últimes edicions han estat prop de 2.000 runners els que han participat.

En 2017, la prova va retre homenatge a Recaredo Agulló, speaker d'aquesta carrera en nombroses edicions, i va atorgar un reconeixement als diferents col·lectius que contribueixen al fet que aquesta cita siga un èxit: a l'equip Redolat Team per ser un dels més nombrosos en les anteriors edicions; a Luis Félix Martínez, per ser ambaixador de la prova; a Mediterranean Surf per ser un club que fomenta l'esport i col·labora en la carrera; a la Societat Musical d'Alboraia, encarregada d'amenitzar la carrera; a Protecció Civil per vetllar per la seguretat de la carrera, i als treballadors de l'Ajuntament d'Alboraia i EGUSA, Lucas Martínez i Carlos Ors, per la seua dedicació i implicació personal en la carrera.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer està organitzada per l'Ajuntament d'Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia, carreraspopulares.com i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Segurs, l'entitat de referència en l'expansió de l'atletisme popular.

ocultar
La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer se celebrarà el 30 de juny
Pujar