17 d’octubre de 2019 17/10/19

La 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer desvetlla la seua imatge dedicada aquest any als corredors

La 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer desvetlla la seua imatge dedicada aquest any als corredors - (foto 1)
MÉS FOTOS
La 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer desvetlla la seua imatge dedicada aquest any als corredors - (foto 2)
La 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer desvetlla la seua imatge dedicada aquest any als corredors - (foto 3)
La 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer desvetlla la seua imatge dedicada aquest any als corredors - (foto 4)

La setena edició de la 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer va desvelar ahir la seua nova imatge corporativa en un acte, presentat per l'influencer Mr. Daqui, que va comptar amb la presència del director del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, Evarist Caselles; l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría; el regidor d'Esports, Manuel Dueñas, i el director Comercial de Socarrat Studio, Miguel Sanfeliu.

En aquesta ocasió, la imatge de la prova es dedica als corredors, els veritables protagonistes d'aquesta cita esportiva. Miguel Sanfeliu, director Comercial de Socarrat Studio, agència encarregada de la imatge de la carrera, va explicar l'eix creatiu que s'ha seguit. "Quan una persona lluita per la vida dels altres i els ajuda, es converteix en un heroi, en un superheroi. No sempre cal lluitar contra els enemics que veiem en les pel·lícules, sinó que hi ha roïns que són més xicotets, com en aquest cas és el càncer. Contra aquesta malaltia volem lluitar tots i aconseguir ajudar a més gent amb els diners que es recapta gràcies a la carrera".

Sanfeliu va afegir: "Hem convertit a tots els personatges de la 10K en Superherois que representen a tots els corredors. Xufélix encapçala a la patrulla X, de xufa, que està formada també pels emblemes d'Alboraia, que són l'orxata i el fartó. També està Reca (Recaredo Agulló), el speaker que ha estat acompanyant-nos i promocionant aquesta carrera per on ha anat".

En tots aquests anys, gràcies a la solidaritat dels runners, s'ha recaptat un total de 52.700 euros per a la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia. Per aquesta raó, i com a reconeixement a la seua fidelitat i compromís amb la prova, durant la presentació es va homenatjar a 21 corredors que han participat en totes les edicions d'aquesta prova.

Les principals novetats d'aquest any, tal com va destacar Manuel Dueñas, regidor d'Esports, són el reforç de la identitat visual de la carrera, amb la gravació d'un "potent espot publicitari" protagonitzat pel campió d'Espanya de carreres populars, Luis Félix Martínez i l'obertura de nous canals de comunicació i contingut en Xarxes Socials. "Instagram ha estat una de les noves plataformes impulsades en 2018 i en poc temps ha crescut de forma exponencial", va destacar.

En aquest sentit, també es va aprofitar l'acte per a agrair la implicació de diferents esportistes que, a través de les seues Xarxes Socials i amb el hashtag #objetivo10KAlboraya, estan animant a difondre aquesta carrera solidària per augmentar la participació el pròxim 30 de juny.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va ser l'encarregat de tancar l'acte. "Hem vist nàixer i créixer aquesta carrera, una prova que fa feliç a molta gent. No oblidem que els veritables herois són els que sofreixen aquesta malaltia, els que lluiten cada dia contra a ella. Gràcies a iniciatives com aquesta aconseguirem entre tots fer front al càncer", va assenyalar.

Inscripcions obertes

Aquells corredors que estiguen interessats a participar en la 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer poden inscriure's fins al 27 de juny o fins a aconseguir els 2.500 atletes, límit de dorsals establerts per a la prova.

Hi ha dues modalitats d'inscripció: una 'low cost', sense borsa del corredor, l'import del qual és de 5 euros si es formalitza abans del 5 de juny i de 7 euros a partir d'aquesta data i, una altra, amb borsa del corredor, amb un preu de 9 euros si s'apunten abans del 5 de juny i d'11 euros després d'aquest dia.

Les inscripcions poden fer-se en la web de l'Ajuntament d'Alboraia (alboraya.org) a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com o directament a través de carreraspopulares.com.

La 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer té un recorregut de 10 quilòmetres, amb eixida des del carrer Senda de l'Aire, que recorre el nucli urbà, l'horta i la platja. La prova està organitzada per l'Ajuntament d'Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia, carreraspopulares.com i Socarrat del Studio i compta amb Divina Pastora Segurs com a patrocinador principal.

ocultar
La 10K Divina Pastora Alboraya Contra el Càncer desvetlla la seua imatge dedicada aquest any als corredors
Pujar