28 d’octubre de 2020 28/10/20

Detingut per la Policia Local d'Alboraia per tres robatoris en interior de vehicle i intent d'un altre amb violència

Detingut per la Policia Local d'Alboraia per tres robatoris en interior de vehicle i intent d'un altre amb violència - (foto 1)
  • La col·laboració ciutadana ha ajudat a arrestar a l'individu, denunciat també per saltar-se el confinament decretat en l'Estat d'Alarma

La Policia Local d'Alboraia ha arrestat a un home per tres robatoris comesos a l'interior de tres vehicles diferents aprofitant la baixa afluència de persones pels carrers de la localitat a causa del confinament decretat en l'Estat d'Alarma. Va ser interceptat cometent el furt en el tercer vehicle gràcies al fet que el seu propietari el va descobrir i va avisar als agents de seguretat, els quals van comprovar que el detingut portava damunt material sostret d'altres dos vehicles que van aparéixer forçats.

A l'individu també se li atribueixen altres dos delictes: de temptativa de robatori amb violència, el conegut mètode de l'estirada a una senyora major, la descripció de la qual de l'investigat coincideix amb l'aparença de l'arrestat; i per incomplir les restriccions establides en l'Estat d'Alarma. El detingut ha sigut posat a disposició de l'Autoritat Judicial.

En total, ja són més de 40 persones les que han sigut denunciades per la Policia Local d'Alboraia per saltar-se l'Estat d'Alarma sense justificació. Durant aquest temps, les Forces i Cossos de Seguretat també han realitzat actuacions no relacionades amb la pandèmia COVID-19 com la col·laboració amb els bombers de València per socórrer a una dona major que s'havia caigut a terra i no podia obrir la porta per a rebre ajuda.

Pujar