21 de gener de 2021 21/1/21

El curs de venda i atenció al client de Pactem Nord tanca amb la visita de l'alcalde

El curs de venda i atenció al client de Pactem Nord tanca amb la visita de l'alcalde - (foto 1)

    El consorci Pactem Nord ha conclòs el curs de venda i atenció al client que s'ha celebrat a Alboraia durant les últimes setmanes. La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alboraia i s'emmarca dins del programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa, ha permés que els 20 desocupats inscrits adquirisquen nous coneixements amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al mercat laboral durant la campanya nadalenca.

    El tancament del curs ha comptat amb la presència de Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, que ha entregat els diplomes a l'alumnat. Li han acompanyat Sebastián Torres, regidor de Desenvolupament Local; Rafael García García, alcalde de Burjassot i president de Pactem Nord; i José Antonio Navarro, gerent del consorci.

    D'aquesta manera, els alumnes han pogut gaudir d'un curs de 252 hores que s'ha estat impartint des del 13 de setembre a Alboraia i que ha inclòs un període de pràctiques en diferents departaments de vendes i atenció al client en el qual implementar l'aprenentatge teòric previ.

    El programa també ha comptat amb visites a empreses de l'Horta Nord, en les quals els participants han pogut aprendre el funcionament d'un magatzem, la recepció i gestió dels productes, l'execució de comandes online, la importància del tracte al client i les fases de venda d'un producte. Unes jornades que han resultat positives i que ha permés acostar a empreses i alumnes fins al punt d'estar a l'espera de tancar nous contractes de treball entre els aturats adscrits al curs.

    Pujar