6 de juny de 2020 6/6/20

Coronavirusmakers, el moviment que fabrica i dóna peces de protecció enfront del virus

Coronavirusmakers, el moviment que fabrica i dóna peces de protecció enfront del virus - (foto 1)
  • El moviment també està present a Alboraia, on s'estan donant viseres de protecció a les brigades i contractes municipals

MÉS FOTOS
Coronavirusmakers, el moviment que fabrica i dóna peces de protecció enfront del virus - (foto 2)

Des de Oceà Taronja a Alboraia (Fab Lab València) s'ha realitzat una donació de viseres de protecció de pvc per a les brigades i contrates municipals d'Alboraia, i està preparant més.

Mario d'Alfonso Ballester treballa assoles al seu taller, igual que molta gent des de les seues cases, per a continuar fabricant amb impressores 3D unes viseres que dóna a diferents municipis. Com ell són moltes les persones que col·laboren per a fabricar material contra el virus, també altres empreses en el nostre municipi com Mapsa, que li han facilitat material i se sumarà a produir aquests elements.

A la nostra província aquest moviment centralitza els donatius, i desinfecta i empaqueta el material en un espai comú, i després els recullen directament els serveis i entitats que els requereixen. Manolo Martínez Torán, director de Fab Lab València i professor de la UPV, coordina les necessitats amb diverses entitats públiques.

La majoria de les persones que integren el moviment Coronavirusmakers no es coneixien, però s'han organitzat mitjançant Telegram i Whatsapp per a produir i distribuir de manera altruista elements de protecció contra el virus en tota Espanya, allà on es puguen necessitar.

Es tracta d'una comunitat oberta de persones que des de les seues cases i tallers treballen per a reforçar la disponibilitat de material de protecció contra el virus.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar