elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conxa Villena, candidata a la alcaldía de Alboraia de Compromís, reaferma la oposición de la coalición al actual PRI Vinival

Conxa Villena, candidata a la alcaldía de Alboraia de Compromís, reaferma la oposición de la coalición al actual PRI Vinival
  • Compromís per Alboraia ha celebrat l’acte central de campanya en què s’ha presentat la llista electoral de la coalició i la candidata ha marcat les línies més importants del seu programa

MÉS FOTOS
Conxa Villena, candidata a la alcaldía de Alboraia de Compromís, reaferma la oposición de la coalición al actual PRI Vinival - (foto 2)
Conxa Villena, candidata a la alcaldía de Alboraia de Compromís, reaferma la oposición de la coalición al actual PRI Vinival - (foto 3)
Conxa Villena, candidata a la alcaldía de Alboraia de Compromís, reaferma la oposición de la coalición al actual PRI Vinival - (foto 4)
Conxa Villena, candidata a la alcaldía de Alboraia de Compromís, reaferma la oposición de la coalición al actual PRI Vinival - (foto 5)

Compromís per Alboraia ha presentat la seua llista electoral per a les eleccions locals el dijous 18 de maig en la Plaça Constitució (nucli tradicional d’Alboraia). L’acte estava obert a tota la ciutadania i des de la coalició s’havia convidat a diferents associacions i col•lectius locals. Conxa Villena, candidata de Compromís a l’alcaldia a Alboraia ha fet un parlament en què ha marcat les línies més importants del programa de Compromís. Ha destacat “Estem ací per allò que afecta als nostres veïns i veïnes en el seu dia a dia perquè les persones de la candidatura som gent del poble, en línia d’allò que díem en el nostre lema #somcomtu i ens preocupen les coses realment importants (lema autonòmic #pertotelqueimporta). Volem que el veïnat participe en les decisions i que no passe com en el cas de Vinival. Pensem que el veïnat ha de poder dir la seua. Estem per la dignificació d’eixe sector Patacona, però no per la massificació” També ha destacat entre altres coses “que impulsarem una comunitat energética, augmentarem la dotació per atendre a les persones que estan en situació de vulnerabilitat social. Instaurarem el programa “barri a barri” que són unes reunions periòdiques en els diferents barris per a fer el seguiment dels possibles desperfectes en via pública per a la seua correcció el més ràpida possible. Farem camins sostenibles per a conectar els diferents nuclis de població d’Alboraia.”

Carles Esteve, veí d’Alboraia i durant l’última legislatura síndic i diputat en les Corts Valencianes, ha acompanyat a Conxa en l’acte i ha fet un parlament en què ha fet balanç de la legislatura que acaba i on ha explicat quina és l’aportació de Compromís en la próxima legislatura “Amb Compromís al capdavant hem aconseguit una transformació en els serveis socials i en educació que semblava impossible fa a penes uns anys. Ara li toca a la sanitat i volem donar-li un nou impuls augmentant els equips d’atenció primària, reduint els temps d’espera per a tindre cita a menys de 72 hores i incorporant psicòlegs, fisioterapeutes i nutricionistes en els centres de salut”

La llista que encapçala Conxa Villena és una de les llistes de Compromís de l’Horta Nord on s’ha renovat la cap de llista. Villena és una persona amb contrastada experiència en l’Ajuntament durant les dos últimes legislatures i encapçalarà una candidatura també renovada. Completant els tres primers llocs de la llista electoral estan Mábel Redondo i Carlos Sànchez. Redondo, informàtica de professió té una important experiència com a regidora durant dos legislatures. Sànchez és un expert en energies renovables que té molt a aportar en el camp de la transició ecològica.

La candidatura destaca per la inclusió de persones joves i de diversos barris i nuclis de població d’Alboraia.

L’acte ha tingut una xaranga, a l’inici i el final, per animar i fer ambient amb una manifestació cultural tan valenciana com és la música. Al finalitzar els parlaments i la presentació de la llista, s’ha fet una picaeta que ha sigut una magnífica excusa per a què els membres de la candidatura pogueren raonar amb el veïnat assistent.

Pujar