elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un Conte Compartit entre joves i xiquets d'Alboraia

Un Conte Compartit entre joves i xiquets d'Alboraia
  • La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Alboraia, mitjançant l’Espai Jove, ha confeccionat un conte col·lectiu entre els i les més joves del municipi

En Espai Jove Alboraia s'ha dut a terme una campanya per a amenitzar i compartir el confinament mitjançant l'escriptura col·lectiva. Una iniciativa per a unir a joves i xiquets del municipi, alhora que es propicia i practica l'escriptura.

Des de la Regidoria de Joventut es va iniciar un conte que, per torns, s'anava enviant per e-mail a les persones que volien participar.

Cada participant tenia un màxim d'un dia per a escriure les seues deu línies continuant la història escrita fins al moment com més li agradara, redactant al final, entre tots i totes, un conte col·lectiu.

Després d'arribar al final del conte, les tècniques d'animació sociocultural del Espai Jove Alboraia l'han editat i maquetat per a enviar-li'l a totes les persones participants, i que tinguen un bon record de la seua obra.

El resultat final el podeu consultar en el següent enllaç: https://www.opendrive.com/file/OV8xNzM0ODU2NzBfcmhxOGQ, segur que ho gaudiu tant com ells i elles fent-ho.

Pujar