elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Alboraia registra la seua candidatura encapçalada per Conxa Villena

Compromís per Alboraia registra la seua candidatura encapçalada per Conxa Villena
  • Alboraia és un dels pobles de l’Horta Nord en què Compromís ha renovat la seua candidata a l’alcaldia

MÉS FOTOS
Compromís per Alboraia registra la seua candidatura encapçalada per Conxa Villena - (foto 2)
Compromís per Alboraia registra la seua candidatura encapçalada per Conxa Villena - (foto 3)
Compromís per Alboraia registra la seua candidatura encapçalada per Conxa Villena - (foto 4)
Compromís per Alboraia registra la seua candidatura encapçalada per Conxa Villena - (foto 5)

Conxa Villena lidera la candidatura amb la qual Compromís per Alboraia es presenta a la contesa electoral del proper 28 de maig.

Villena és una persona amb contrastada experiència en l’Ajuntament durant les dos últimes legislatures i encapçalarà  una candidatura també renovada.

La candidata manifesta que és «conscient de la responsabilitat que representa encapçalar la llista de Compromís per Alboraia, però és el moment de donar un pas endavant.

Pense que és molt important que continuem sent útils al poble d’Alboraia. Durant aquesta legislatura 2019-2023 hem treballat molt fent propostes centrades en les persones i en el nostre entorn: dos eixos fonamentals en la nostra manera d’entendre Alboraia, com la baixada de preus de l’escola d’estiu, les bonificacions a les instal·lacions fotovoltaiques, les ajudes al comerç local, les ajudes al sector agrari i moltes altres».

Completant els tres primers llocs de la llista electoral estan Mabel Redondo i Carlos Sànchez. Redondo té una contrastada experiència com a regidora durant dos legislatures. Sànchez és un expert en energies renovables que té molt a aportar en el camp de la transició ecològica.

La candidatura destaca, a més dels 31 membres, per la inclusió de persones joves i de diversos barris i nuclis de població d’Alboraia. També son ressenyables les presències en la candidatura de Carles Esteve (portaveu adjunt en les Corts durant la legislatura 2019-2023 i el tercer en la candidatura autonòmica de Compromís) i persones que ja han exercit com a regidors-es de Compromís a Alboraia: Paco Navarro, Josep Roda, Carmen Valero (regidora i consellera d’Egusa durant l’actual legislatura) i Àngels Belloch (portaveu i regidora de Compromís durant les últimes legislatures: 2006-2023)

Des de la Coalició Compromís expliquen, que a més de les activitats en el carrer, la ciutadania que així ho desitge, podrà seguir la seua campanya en les xarxes. La coalició fa ús del facebook, el twitter, l’instagram i el tiktok.

Pujar