1 de desembre de 2020 1/12/20

El CEIP Patacona d´Alboraia renova el pati infantil i les cobertes dels seus edificis

El CEIP Patacona d´Alboraia renova el pati infantil i les cobertes dels seus edificis - (foto 1)
  • L'Ajuntament d'Alboraia i Conselleria inverteixen més de dos milions d'euros per als tres centres escolars de primària de la localitat

MÉS FOTOS
El CEIP Patacona d´Alboraia renova el pati infantil i les cobertes dels seus edificis - (foto 2)

Les obres de renovació incloses en el Pla Edificant van acabar dilluns passat, millorant el pati infantil i les cobertes dels edificis del CEIP Patacona. La renovació en les cobertes té com a objectiu millorar l'eficiència energètica del pis superior i millorar les temperatures altes a les aules.

Han sigut les primeres obres realitzades a Alboraia gràcies al Pla Edificant, una col·laboració entre la Conselleria i l'Ajuntament d'Alboraia per a la millora de les instal·lacions dels seus col·legis i instituts.

Una inversió de més de quatre milions per a la construcció del nou Centre d'Educació Secundària i Batxiller

Alboraia té aprovada una inversió de més de dos milions d'euros en els seus tres centres escolars de primària, que milloraran les seues instal·lacions gràcies a aquestes dotacions econòmiques.

El CEIP Cervantes comptarà amb 1.382.129,4 euros per a la reforma del menjador, la construcció del gimnàs i la renovació de les pistes esportives del pati. A més, es durà a terme la reforma dels lavabos, igual que la construcció del gimnàs.

El CEIP Ausiàs March comptarà amb 964.430,71 euros per a la substitució dels mòduls prefabricats que contenen el menjador i dues aules mitjançant un nou edifici que es connectarà amb l'existent i al qual es dotarà de lavabos per al pati, despatxos i xicotetes aules especials, així com un ascensor que servirà als dos edificis.

En l'edifici actual es canviarà tota la fusteria interna i externa i la instal·lació elèctrica. En l'exterior, es renovarà la pista esportiva i s'obrirà una gran porta en el mur del pati per a millorar l'accés de l'alumnat i de la maquinària de neteja.

A més, es van a iniciar les obres de construcció d'un Centre d'Educació Secundària i Batxiller complet en la Patacona, que consta amb una inversió de més de quatre milions d'euros.

Pujar