elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de la Mar d'Alboraia celebra aquest diumenge DESMARKET

La Casa de la Mar d'Alboraia celebra aquest diumenge DESMARKET - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Casa de la Mar d'Alboraia celebra aquest diumenge DESMARKET - (foto 2)

  La Casa de la Mar ha organitzat una proposta d'oci activa per a tots els veïns d'Alboraia i visitants i interessats que es sumen el pròxim diumenge, 17 de desembre. DESMARKET: 'Descobrint un mar de sensacions' oferirà una trobada entre persones de qualsevol edat amb una fi solidària en la zona de la Patacona, en l'Av. Vicente Blasco Ibáñez Novel·lista, nº 8.

  L'esdeveniment, fruit de la col·laboració entre La Casa de la Mar, l'Ajuntament d'Alboraia, l'ONG Kind Surf, Mediterranean Surf School i Ocean Flower, iniciarà la seua jornada a partir de les 10.30 hores fins a les 19.00 hores amb una gran quantitat d'activitats. Mar, esport, creativitat, música i intercanvi d'experiències es donen cita en DESMARKET, un esdeveniment en el qual tota la família pot participar.

  Al matí es duran a terme activitats relacionades amb el ioga, el skate, l'experimentació plàstica i música en directe amenitzarà la paella que es cuinarà per a menjar. Ja a la vesprada, els assistents podran gaudir de classes de surf i rifes benèfiques.

  I és que els fons recaptats es destinaran al programa de col·laboració de Mediterranean Surf School i l'ONG Kind Surf per a becar a persones en risc d'exclusió social i amb diversitat funcional perquè puguen gaudir de tres mesos de classes de surf, stand up paddle i longboard skate.

  Durant DESMARKET també s'acceptaran joguets que donen els assistents per a l'ONG Tira Avant Alboraia Solidària, que és la unitat de distribució de FEGA (Fons Europeu de Garantia Agrària), perquè puguen repartir en Nadal aquests regals als xiquets i xiquetes de les famílies inscrites en aquesta organització.

   

  Pujar