elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de la Cultura d'Alboraia inaugura una exposició de la Marina de Port Saplaya

La Casa de la Cultura d'Alboraia inaugura una exposició de la Marina de Port Saplaya
  • Es mostra la història des de la construcció del port esportiu i com va creixent tant en serveis com embarcacions

Divendres passat es va inaugurar a Alboraia l'exposició “Passat, present i futur de la Marina Port Saplaya”, que es podrà visitar fins al 14 de maig a la Casa de la Cultura José Peris-Aragó.

A l'acte d'obertura va assistir l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, i membres de la Corporació Municipal de la localitat.

La Marina Port Saplaya és un punt de gran interés turístic i esportiu. El port està en plena activitat i continuen augmentant els vaixells que estan amarrats en ell, així com els serveis que la Marina Port Saplaya ofereix a les embarcacions. Hui dia hi ha fins i tot tres grans catamarans en el port.

També compten amb un gran ventall d'activitats culturals, esportives i de voluntariat. A més, cal destacar l'atractiu que té Port Saplaya en general, a causa de la seua arquitectura i els seus colors, que li han fet guanyar-se el sobrenom de “la xicoteta Venècia”. El port esportiu també permet la realització de molts esdeveniments i activitats esportives i d'oci relacionades amb la mar.

En l'exposició es mostra la història de la creació del port esportiu, l'evolució que ha tingut la zona fins ara i les seues perspectives de futur. Ha sigut organitzada per l'Ajuntament d'Alboraia junt a Marina Port Saplaya, i també ha comptat amb la col·laboració Voluntaris de la Mar. Els dissenys els ha editats Mercedes Morales, i el material ha sigut cedit en la seua majoria per persones usuàries de la Marina, i veïns i veïnes de la zona.

Pujar