27 d’octubre de 2020 27/10/20

Carlos Sánchez impartix la conferència "Energia solar fotovoltaica. Altra oportunitat? Què ens permet la normativa vigent?" a Alboraia

Carlos Sánchez impartix la conferència "Energia solar fotovoltaica. Altra oportunitat? Què ens permet la normativa vigent?" a Alboraia - (foto 1)
  • La xarrada es va realitzar en el Centre Cívic Portalet ahir dijous i va ser organitzada per Compromís per Alboraia

MÉS FOTOS
Carlos Sánchez impartix la conferència "Energia solar fotovoltaica. Altra oportunitat? Què ens permet la normativa vigent?" a Alboraia - (foto 2)
Carlos Sánchez impartix la conferència "Energia solar fotovoltaica. Altra oportunitat? Què ens permet la normativa vigent?" a Alboraia - (foto 3)

Carlos Sánchez (doctor enginyer industrial, professor universitari i a més veí d'Alboraia) va impartir la conferència "Energia solar fotovoltaica. Altra oportunitat? Què ens permet la normativa vigent". L'objectiu de la conferència era aclarir quin és l'actual panorama de l'energia solar en l'Estat Espanyol i què permet i que no permet fer l'actual legislació.

Sánchez va començar la seua intervenció amb una introducció per a conéixer què és l'energia solar fotovoltaica i en quina tecnologia es basa. Després va passar a parlar de quina havia sigut l'evolució de la legislació en aquest camp i quina és la situació actual.

La conferència va comptar amb la participació d'un públic participatiu i molt interessat en el tema, que va plantejar diferents qüestions i dubtes sobre la viabilitat d'instal·lar aquest tipus d'energia en domicilis particulars i en comunitats de veïns-es. Qüestions com: quant ens pot costar una instal·lació?; ho pot instal·lar qualsevol?; quines administracions estan involucrades?; compensa ser xicotet productor?; podem ser consumidors i productors col·lectius?; és viable l'ús de bateries?.

Pujar