29 de novembre de 2020 29/11/20

La campanya “Recicla els teus aparells” torna a Alboraia en la seua II edici

La campanya “Recicla els teus aparells” torna a Alboraia en la seua II edici - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La campanya “Recicla els teus aparells” torna a Alboraia en la seua II edici - (foto 2)
  La campanya “Recicla els teus aparells” torna a Alboraia en la seua II edici - (foto 3)

  El passat 27 de febrer arrancava la II edició de la campanya "Recicla els teus aparells", una iniciativa que té com a finalitat conscienciar a la població valenciana sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

  Impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d'Agricultura i Medi ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecopilas, Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees, l'acció ja s'ha desenvolupat, de febrer a maig, en municipis de la Comunitat Valenciana de més de 50.000 habitants.

  Ara, després de l'estiu, és el torn de les poblacions que oscil·len entre els 20.000 i 50.000 habitants.Tenint en compte l'èxit de la passada edició, en la qual es van arreplegar més de 3 tones de RAEEs, la dinàmica de l'acció serà similar. En aquest sentit, equips d'informadors, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran en bicicletes amb remolc, dijous que ve 26 d'octubre, la localitat d'Alboraia per a informar i arreplegar, tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20cm en desús que els veïns tinguen en les seues llars. Amb la finalitat d'incentivar la participació entre els ciutadans, es lliuraran premis in situ a tots els veïns que dipositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través de la nostra pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.

  D'aquesta forma, es garanteix el reciclatge correcte d'aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l'alt grau de contaminació que açò genera en el medi ambient.

  Pujar