elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Artesania solidària “made in” Alboraia

Artesania solidària “made in” Alboraia
  • El Centre Ocupacional Pas a Pas es reinventa creant productes artesanals de tot tipus

El Centre Ocupacional Pas a Pas ha iniciat un nou projecte amb el qual continuar creant ocupabilitat per a les persones amb diversitat funcional que conformen el centre.

Les peces es realitzen per encàrrec i també per a la seua venda lliure, ja que també munten el seu puesto de venda tots els dijous en l'entrada del Mercat Municipal d'Alboraia, durant l'horari habitual d'aquest.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, i la regidora de Serveis Socials, Susana Cazorla Martí, han visitat aquesta setmana la tendeta que tenen en el Mercat Municipal per a conéixer de primera mà les peces artesanals d'aquest nou projecte.

Les persones integrants estan realitzant tot tipus de productes artesanals, per encàrrec o per a la seua venda lliure: Llibretes, marcapàgines, cistelles de macramé (i altres tècniques), targetes de felicitació…

Una oferta molt àmplia i solidària, que a més propícia una activitat creativa i divertida per als seus creadors i creadores.

També han creat un compte d'Instagram (@copasapas) per a donar promoció i visibilitat a aquest nou projecte. Un programa que adapta les competències i coneixements dels seus participants a les necessitats d'un mercat laboral incert a causa de la crisi sanitària, i que està tenint una gran éxit entre el públic.

Pujar