17 d’octubre de 2019 17/10/19

Els alboraiers José Muñoz i María Kalynchuc, subcampió d'Espanya infantil i cinquena d'Espanya cadet de judo

Els alboraiers José Muñoz i María Kalynchuc, subcampió d'Espanya infantil i cinquena d'Espanya cadet de judo - (foto 1)

El cap de setmana passat es va celebrar en la localitat de Talavera de la Reina el campionat d'Espanya en edat escolar. Els esportistes de Judokan Alboraya María Kalynchuck i José Muñoz es van enfrontar contra 27 competidors en les seues respectives categories.

José Muñoz, encara debutant en un campionat d'Espanya, va sobrepassar els seus nervis i va aconseguir imposar-se per ippon, la màxima puntuació, al madrileny Ángel Bogdan, al gallec Lois Novo i al canari Ruyman Romero. En semifinals es va creuar amb l'aragonés Alex Schippman a qui va guanyar per 3 shidos en un combat molt intens que li va donar la passada a la final on va aconseguir el títol de subcampió d'Espanya infantil de judo després d'enfrontar-se al madrileny Eduardo Rierol.

D'altra banda, María Kalynchuck va demostrar el seu afany de superació al guanyar per ippon a la murciana Jessica Martínez i a l'asturiana Sara Rodríguez. En la passada a semifinals es va creuar amb la número u del rànquing nacional, Begoña Sotillo i, després d'un disputat combat, la sort va córrer del costat de la madrilenya, portant a la repesca a la jove judoka. Després de guanyar a la de riojana Ritmaria Martínez, a l'extremenya Rocío Asensio i enfrontar-se a la madrilenya Paula Daza, María va aconseguir un magnífic cinqué lloc en el campionat d'Espanya cadet de judo.

ocultar
Els alboraiers José Muñoz i María Kalynchuc, subcampió d'Espanya infantil i cinquena d'Espanya cadet de judo
Pujar