elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia treballa a potenciar la qualitat dels establiments i serveis turístics amb tots els agents socials

Alboraia treballa a potenciar la qualitat dels establiments i serveis turístics amb tots els agents socials
  • L'Ajuntament ha acollit una Jornada d'Informació i Sensibilització del Sistema Integral de Caldiad Turística en Destins (SICTED)

L'Ajuntament d'Alboraia i la Direcció General de Competitivitat i Qualitat Turístiques de Turisme Comunitat Valenciana han celebrat una Jornada d'Informació i Sensibilització del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED). L'objectiu de la regidoria de Turisme de Raquel Casares, potenciar la qualitat dels establiments i serveis en el municipi com un valor afegit a l'oferta turística d'Alboraia Turisme.

Durant la reunió, s'ha explicat en què consisteix el projecte, els seus beneficis, els compromisos a adquirir per tots els agents implicats i com adherir-se a aquest. L'organització també va anunciar l'assistència que prestarà tant l'Ajuntament d'Alboraia com la Direcció General de Competitivitat i Qualitat Turístiques de Turisme Comunitat Valenciana als establiments col·laboradors.

A la trobada han acudit tots els agents socials relacionats directament amb el turisme o bé que interactuen amb el visitant. D'aquesta manera, estaven convidats els serveis del Consistori directament relacionats com a personal de les oficines Tourist Info, la Policia Local, FCC, INDITEC; així com orxateries, restaurants, empreses de turisme actiu, allotjaments, la Marina de Port Saplaya i empreses d'experiències turístiques.

L'alcalde, Miguel Chavarría, va donar la benvinguda a tots els agents assistents a la jornada i va agrair la col·laboració que suposava formar part de la iniciativa: "En els últims anys, la força turística d'Alboraia s'ha incrementat d'una forma molt notòria. Tant, que ja som Municipi Turístic de Rellevància, entre altres distintius que acrediten l'enorme qualitat d'aquest destí. Volem anar un pas més enllà, sempre amb la vostra col·laboració i ajuda, per a incorporar encara més criteris de qualitat i excel·lència en l'oferta turística que recull 'Alboraia Turisme'".

Pujar