31 de març de 2020 31/3/20

Alboraia tanca la Firalboraia 2018 amb una alta participació i assistència

Alboraia tanca la Firalboraia 2018 amb una alta participació i assistència - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia tanca la Firalboraia 2018 amb una alta participació i assistència - (foto 2)

  Alboraia ha finalitzat una quarta edició de la Firalboraia amb èxit malgrat la meteorologia adversa. Gran quantitat de veïns, veïnes i turistes han acudit els dies 26, 27 i 28 d'octubre a aquesta nova edició de la fira de comerç, que cada any reuneix a comerciants i artesans per a la promoció del comerç local.

  Més de 40 comerços i artesans han participat la nova edició de Firalboraia, en la qual els i les visitants han pogut conéixer l'oferta local del municipi, gaudir del menjar dels FoodTrucks i participar en tallers organitzats pels mateixos estands de la Fira. Els i les assistents van poder gaudir d'exhibicions de ball i karate, música en directe i tallers de tota classe organitzades pels mateixos comerciants i artesans. Així, els assistents van poder participar en tallers de costura, maquillatge, xarxes socials i fins i tot una degustació d'orxata. Així mateix, la Fira va comptar amb castells inflables i jocs per als més xicotets en la zona infantil. A més, cada hora durant el dissabte i el diumenge es van celebrar sorteigs en els quals es van repartir premis entre els assistents oferits pels estands participants.

  Durant la jornada del dissabte, l'alcalde d'Alboraia, amb alguns membres de la corporació, van realitzar una visita institucional a la fira de comerç i van recórrer tots els estands per a lliurar les borses reutilitzables de la Fira amb el lema 'Jo compre a Alboraia, en valencià'. A més, l'alcalde va voler recordar que “el comerç local fa poble, i aquesta fira serveix per a promocionar i donar a conéixer entre els veïns i veïnes els comerços del poble”.

  La Fira va comptar amb una gran assistència malgrat la pluja del dissabte gràcies al sostre del que gaudien els stands d'enguany, i va culminar amb un diumenge encara més concorregut en el qual els assistents van poder gaudir d'una gran varietat d'activitats. Així mateix, els comerciants es van mostrar molt satisfets amb l'èxit d'aquesta quarta edició de la Fira.

  La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Hostalers d'Alboraia (CALÇ) i l'Associació Comprat de Venda Directa d'Alboraia (AMEVENDIA), així com AFETAMA i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen de la Xufa de València, a més de les ajudes de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el suport de Metrovalencia, el Servei Municipal d'Informació al Consumidor (SMIC) i el Mercat Municipal d'Alboraia.

  Comerços i artesans participants en Firalboraia 2018

  Academia de baile 'Volem Ballar', Kumon Alboraia, Motochollo SL, Turismos Levante SL, One Shot, Airklinic Medicina Estética avanzada y Cirugía capilar, INFINITY, Palmaret Esports, Òptica Alboraia, Mermeladabeauty. Parafarmacia y Estética, Elva Estética & Bienestar, Maen peluqueros, Fartons Polo, Smoovil, Nou Estil Cortines, Ecotienda La Zona Verde, Frikipolis, La Paquetería, Papelería Librería ABC, Regalos Carol, Jumping Clay Valencia, Rodasabata, El capricho de Raquel, Sr. Rústico, Cositas pa mi luna, Creaciones Esther, Pedacitos en mis manos, Tati monadas, Crea-lo, Artesanna, Alicia y sus manitas, Bisutería artesanal Luppe y Mari Paz, Mis animaladas, Sin fin artesanía, La casita del buho, Las joyas de Pilarin, Ana Rubio, Tololas complementos, Bivilu, Mareando el dedal, Creaciones Shei, Artesanía MassyRose, Els Manyans y La orgonita de Manolita.

  Pujar