17 d’octubre de 2019 17/10/19

Alboraia reuneix als instituts de secundària en una trobada esportiva en la platja de la Patacona

Alboraia reuneix als instituts de secundària en una trobada esportiva en la platja de la Patacona - (foto 1)
MÉS FOTOS
Alboraia reuneix als instituts de secundària en una trobada esportiva en la platja de la Patacona - (foto 2)

Alumnes dels centres educatius de secundària d'Alboraia es donaran cita el pròxim 28 de març en una trobada que unirà esport i platja. D'aquesta manera, l'Ajuntament del municipi, a través de la regidoria d'Esports que lidera Manolo Dueñas, posa en marxa la 'I Trobada de Centres de Secundària Alboraia Platja Patacona', una iniciativa amb la qual els joves de la localitat practiquen exercici a l'aire lliure mentre es diverteixen.

A les 9.30 hores, els estudiants del Col·legi Parroquial Don José Lluch, Santa María Marianistas i l'IES Patacona acudiran al característic Edifici Singular de la Patacona d'Alboraia. Una vegada que els centres estiguen presents, tindrà lloc, a partir de les 10.00 hores, una carrera de 3 quilòmetres, que tindrà com recompensa un reconfortant esmorzar d'orxata i fartons.

Al seu terme, els assistents podran participar en una volta amb bicicleta i en la Masterclass de Zumba, així com en diverses activitats en l'arena, com voleibol. La regidoria de Joventut, que ha inaugurat recentment el seu Jove Alboraia, també estarà present amb un estand d'informació per a orientar i resoldre qualsevol qüestió que tinguen els adolescents.

 

ocultar
Alboraia reuneix als instituts de secundària en una trobada esportiva en la platja de la Patacona
Pujar