17 d’octubre de 2019 17/10/19

Alboraia reuneix a les famílies en la Festa de l'Esport de la Patacona per causes solidàries

Alboraia reuneix a les famílies en la Festa de l'Esport de la Patacona per causes solidàries - (foto 1)
MÉS FOTOS
Alboraia reuneix a les famílies en la Festa de l'Esport de la Patacona per causes solidàries - (foto 2)
Alboraia reuneix a les famílies en la Festa de l'Esport de la Patacona per causes solidàries - (foto 3)
Alboraia reuneix a les famílies en la Festa de l'Esport de la Patacona per causes solidàries - (foto 4)

La Patacona ha acollit un any més la seua tradicional Festa de l'Esport, un esdeveniment esportiu, solidari i d'oci que congrega en cada edició a famílies d'Alboraia i visitants baix l'organització de l'Ajuntament d'Alboraia i l'Associació de Veïns Patacona-Vera. En aquesta ocasió, la trobada ha tingut lloc el passat dissabte, 5 de maig, en un dia en el qual va acompanyar el bon temps.

Clubs esportius del municipi com Judokan Alboraia i Mediterranean Surf van realitzar demostracions de les seues activitats i van ensenyar tècniques bàsiques als assistents, entre altres activitats lúdic-esportives. També es va celebrar la V Carrera Solidària Infantil, en la qual van participar xiquets i xiquetes de fins a 12 anys en favor de l'Associació de Famílies Alternatives en Transició de l'Horta Nord.

Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia; Ismael Rubio, regidor de Joventut; i membres de la Corporació Municipal van estar presents durant la celebració per a acompanyar als més xicotets i a les més xicotetes en la diversió, així com per a fer lliurament de les medalles que recompensaven el seu esforç per a la V Carrera Solidària Infantil.

 

ocultar
Alboraia reuneix a les famílies en la Festa de l'Esport de la Patacona per causes solidàries
Pujar