elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia reprén les classes i activitats del programa JOOP de l'IVAJ

Alboraia reprén les classes i activitats del programa JOOP de l'IVAJ

  El programa Jove Oportunitat (JOOP) és un programa l'objectiu del qual és la realització d'accions de motivació i orientació per a joves entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis. El programa els proporcionarà així mateix orientació sobre les diferents famílies professionals de l'FP, però des d'un enfocament pràctic.

  Per a aquells joves que no hagueren titulat l'ESO, JOOP els ofereix un mòdul de formació acadèmica per a preparar la prova d'accés a l'FP de grau mitjà. Per als altres joopers del grup, es realitzaran sessions de refresc acadèmic, que els permetran, al curs següent, enfrontar-se a la volta al sistema educatiu amb majors possibilitats d'èxit.

  El curs JOOP es duu a terme entre els mesos de febrer i juliol, en sessions de 4 hores diàries. A més, per a tutoritzar la re-entrada en el sistema educatiu, es realitzaran reunions mensuals del grup amb el seu coach entre setembre i febrer del curs escolar següent.

  Aquest programa s'havia pausat a causa de la crisi sanitària mundial produïda per la COVID-19, i hui ha représ les seues classes coincidint amb l'entrada en Fase 3 de la Comunitat Valenciana.

  El programa està organitzat per l'IVAJ, i compta amb el finançament del Fons Social Europeu.

  Pujar