elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia es promociona a Aragó davant més de 15.000 visitants d'ARATUR

Alboraia es promociona a Aragó davant més de 15.000 visitants d'ARATUR
  • La localitat valenciana participa per primera vegada en el Saló Aragonés del Turisme, ampliant la seua presència pel mapa nacional després dels ja anuals Madrid, Barcelona i Bilbao

MÉS FOTOS
Alboraia es promociona a Aragó davant més de 15.000 visitants d'ARATUR - (foto 2)

'Alboraia Turisme' ha mostrat els seus encants a les persones habitants d'Aragó en la fira de turisme ARATUR, celebrada en el Palau de Congressos de Saragossa durant el passat cap de setmana. Ho ha fet davant un total de 15.287 visitants que s'han acostat a conéixer la gran oferta turística, cultural, gastronòmica i d'oci que ha acollit l'esdeveniment, en el qual participava València Turisme.

Es tracta de la primera vegada que la localitat valenciana participa en aquesta fira, unes jornades que s'han sumat als esdeveniments de Madrid (FITUR), Barcelona (B-Travel Show) i Bilbao (Expovacaciones), ja habituals en l'aposta alboraiera pel turisme nacional i internacional. En ella, l'Ajuntament d'Alboraia ha deslligat tota la seua potència turística a través de l'autèntica orxata artesanal (integrada en el Club de Producte 'Alboraia – Artesans de l'Orxata'), les Rutes per l'Horta i molt més.

ARATUR, com la resta de fires del sector, es posiciona com una oportunitat única d'atracció de persones que decideixen les seues pròximes vacances en aquesta mena d'esdeveniments, una iniciativa que aprofita 'Alboraia Turisme' per a situar la localitat com una destinació turística única en el món, després d'eixir més reforçada que mai en l'últim any amb importants avanços com el distintiu de Municipi Turístic de Rellevància de la Comunitat Valenciana o la recent assignació de 2 milions d'euros per a potenciar un turisme sostenible.

El Saló Aragónes del Turisme ha acostat a les persones visitants un programa d'activitats amb grans alternatives, oferint els atractius turístics no sols d'Aragó, sinó també la riquesa cultural i gastronòmica d'Espanya, on Alboraia ha destacat amb el seu producte estrela: l'orxata. De fet, en aquest escenari, la Comunitat Valenciana ha estat fent degustacions durant els tres dies que ha durat l'esdeveniment.

Pujar