17 de febrer de 2020 17/2/20

Alboraia es posiciona com a destinació de vacances a la fira internacional de turisme Expovacaciones

Alboraia es posiciona com a destinació de vacances a la fira internacional de turisme Expovacaciones - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia es posiciona com a destinació de vacances a la fira internacional de turisme Expovacaciones - (foto 2)
  Alboraia es posiciona com a destinació de vacances a la fira internacional de turisme Expovacaciones - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Alboraia ha acudit al certamen internacional de turisme Expovacaciones-2017, celebrat al Bilbao Exhibition Centre entre el 5 i el 7 de maig. El consistori ha aprofitat l'ocasió per a promocionar el municipi com a destinació de vacances davant els més de 75.000 visitants que s'han acostat per a determinar el lloc al qual aniran a descansar el pròxim estiu.

  Alboraia ha destacat entre els 209 expositors que han conformat la fira en la seua 38ª edició, provinents de 14 comunitats autònomes d'Espanya i una desena de països, dels quals enguany ha sorprés la presència del Japó com convidat especial. Ho ha fet gràcies a la degustació d'orxata, el producte estrella de la localitat, que ha estat oferint durant els 3 dies que ha durat la fira de turisme.

  D'entre el gran nombre de persones que es van acostar a l'estand d'Alboraia i que van poder gaudir d'un got d'orxata, és necessari destacar la que es va obsequiar a la comitiva que inaugurava la fira, com Xabier Basáñez, Director General de Bilbao Exhibition Centre; Yuichiro Masuda, conseller de l'ambaixada del Japó a Espanya; Juan Felipe García, Director de Turisme de la Diputació d'Àlaba; Pilar Moncho, Diputada Provincial de Turisme de València; i Alfredo Retortillo, Conseller de Turisme, Comerç i Consum del govern basc.

  Pujar