elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia mostrarà en FITUR els seus atractius turístics amb un passeig il·lustrat teatralitzat

Alboraia mostrarà en FITUR els seus atractius turístics amb un passeig il·lustrat teatralitzat
  • La Fira Internacional de Turisme més important d'Espanya comptarà amb la presència d'Alboraia, reconegut com a Municipi Turístic de Rellevància

MÉS FOTOS
Alboraia mostrarà en FITUR els seus atractius turístics amb un passeig il·lustrat teatralitzat - (foto 2)

Alboraia estarà present en FITUR des del 18 al 20 de gener. Es tracta de la Fira Internacional de Turisme més important d'Espanya que es duu a terme a Madrid i per la qual passen milers de persones i professionals del sector, un espai al qual acudeix anualment l'Ajuntament d'Alboraia i que ha servit d'escenari per a presentar, per exemple, la marca turística 'Alboraia Turisme'.

En FITUR, l'Ajuntament d'Alboraia mostrarà tots els seus atractius turístics a través d'un passeig il·lustrat teatralitzat, en col·laboració amb Via Heraclia, qui ja està duent a terme les rutes teatralitzades amb un enorme èxit. A més, aquest passeig il·lustrat servirà també per a presentar el quadern de viatge 'Alboraia tot a mà', una guia il·lustrada d'Alboraia que servirà de suport per a la presentació.

L'equip de Turisme també aprofitarà FITUR per a reunir-se amb empreses del sector turístic, amb la finalitat de donar a conéixer a Alboraia com a destinació turística. A més, el Consistori recollirà els certificats de la Q de Qualitat atorgats per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que renoven el distintiu de les platges de La Patacona i Port Saplaya i les dues oficines Tourist Info.

No sols 'Alboraia Turisme' serà present l'esdeveniment, sinó que també acudiran l'alcalde, Miguel Chavarría, acompanyat de la regidora de Turisme, Raquel Casares. Aquesta última assenyala que Alboraia "acudeix a l'esdeveniment més fort que mai, amb l'oferta turística més gran possible i amb una quantitat de reconeixements i certificacions que destaquen l'enorme qualitat dels atractius d'Alboraia".

Municipi de Rellevància Turística

I és que Alboraia arriba a FITUR just després d'haver sigut catalogat com a Municipi Turístic de Rellevància de la Comunitat Valenciana, un distintiu que reconeix la qualitat que els principals productes turístics (platges, orxata, horta i cultura), fruit de l'esforç i la col·laboració del Consistori amb els agents socials, turístics i empresarials de la localitat.

Aquest reconeixement se suma al que Alboraia cull cada any com les banderes Q de Qualitat Turística i Qualitur per a les seues dues oficines Tourist Info i les platges de La Patacona i Port Saplaya, assenyalant la seguretat, l'accessibilitat, la informació, l'oferta d'oci i altres paràmetres que analitza aquests distintius. També s'agrega al decret de Bé d'Interés Turístic Províncies que van aconseguir l'Ajuntament d'Alboraia i la Junta Local de Germandats i Corporacions de Setmana Santa, generant una cita ineludible en el turisme de cultura i tradició.

Pujar